Chirojongens

Welkom op het sitegedeelte van Chirojongens Sint-Paulus.

                  Onze leidingsgroep van vorig werkjaar

STARTDAG

Het is weer zover! Het nieuwe werkjaar is begonnen, en natuurlijk laten we dit niet zo maar passeren.
Naar jaarlijkse gewoonte beginnen we het werkjaar met de startdag. Deze zal doorgaan op zondag 9 september vanaf 14u aan ons heem in de Leysaforstraat 26. Wij zouden het erg tof vinden om zoveel mogelijk nieuwe gezichten te zien, dus laat uw oogappel zoveel mogelijk vrienden meenemen!
Vanaf 17u nodigen we jullie uit voor onze receptie, om zo samen met een drankje en wat hapjes elkaar wat beter te leren kennen.

Kunnen jullie er de tweede zondag van september helaas niet bij zijn? Niet getreurd, op zondag 16 en 23 september is er ook een inloopactiviteit voorzien, waarbij uw zoon zeker eens mag komen proberen.

Spread the word, en hopelijk tot zondag 9 september!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Vanaf 13u45 worden jullie elke zondag verwacht, want om 14u stipt starten de activiteiten. U leest het goed: stipt. Een chironamiddag vliegt namelijk al vlug genoeg voorbij, dus geen tijd te verliezen!
De jongste drie afdelingen (Sloebers, Speelclub en Rakkers) stoppen de activiteiten om 17u. De Toppers gaan nog een halfuurtje verder, tot 17u30. De Kerels gaan door tot 18u, en de Aspi’s hebben Chiro tot 18u30. 
Mogen we vragen om het uurwerk dan ook in de gaten te houden, want de leiders hebben  ook na de activiteiten nog een hoop werk!

Om 16u wordt er voor iedereen een pauze ingelast, en is er de mogelijkheid om een drankje (Cola, Fanta, Sprite, Chocomelk, plat of spuitwater ) te nuttigen. Op de startdag kreeg je nog een gratis drankje, vergeet dus niet om de komende weken 0,50€ mee te brengen. Geef dit voor de activiteiten af aan een van jullie leiders.

Alle geplande activiteiten voor de komende weken, vindt u onder: jongens>activiteiten> uw zoon's afdeling

Kasacties

Mocht u doorheen het jaar graag een helpende hand hebben op een babyborrel, receptie, trouwfeest of een ander evenement, dan is het zeker mogelijk om de oudste afdelingen van onze Chiro hiervoor in te schakelen. Niet alleen helpt u zo hun kas te financieren om op kamp te gaan, ze leren ook de handen uit de mouwen te steken ;)
Voor verdere info en het vastleggen van uw evenement, aarzel niet om ons te contacteren via het nummer 0489/439497 (Jaron Devloo).

't Flopke

4 keer per jaar (Startdag, Kerstdag, Pasen en kamp) verschijnt er een Flopke. Dit is een handig boekje waarin het reilen en zeilen van onze jongenschiro in wordt verteld. Dit is een must have voor iedere Flop (Mannelijk Chirolid). Hebt u geen papieren versie kunnen bemachtingen, dan kunt u deze online vinden bij: jongens>Flopke.

Facebook 

Like zeker ook onze Facebookpagina, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws en mis je nooit foto's van de activiteiten.

Facebook

Met Speelse Groet,

Chirojongens Lichtervelde

(Groepsleiding: Bogaert Thomas (0494/50.99.84), Devloo Jaron (0489/43.94.97))