Algemeen

Lieve Chirovrienden,

Omdat we dit jaar 60 jaar bestaan vinden wij dit reden genoeg om te vieren. Ons feestweekend gaat door in een tent op ons terrein. We vieren dit niet één, niet twee, maar drie dagen!

▪Vrijdagavond 27 april 2018 gaan we van start met een receptie voor genodigden. Aansluitend is er een gigantische, echte CHIROFUIF. Dit allemaal in thema 'Chirobandiet.'
Kaarten te verkrijgen bij de leiding!
€4 vvk, €5 add

▪Zaterdag 28 april 2018 zijn jullie allemaal welkom vanaf 14u tot 16u30 op de KINDERNAMIDDAG met tal van randanimatie en kinderdisco. Neem gerust je vrienden mee!
€2 inkom per kind

Vanaf 18u30 is iedereen welkom op het meest beruchte MOORDDINER van de streek. Kom achterhalen wie de moord heeft gepleegd. Misschien ben jij wel hoofdverdachte!
Maximum 200 personen. Schrijf je snel in (verplicht !) en kom genieten van een heerlijk vijfgangenmenu.
Leeftijd +12 - €45 per persoon

▪Zondag 29 april 2018
Om dit alles af te sluiten organiseren we nog een escaperoom. Deze start om 11u en de laatste groep start om 17u. Inschrijven verplicht! Groepen tot en met 6 personen.
Leeftijd +12 - €2 per persoon
- Mystery location wordt nog bekendgemaakt -

Inschrijven kan via onderstaande link. Inschrijving is pas compleet na betaling en bevestigingsmail (kan enkele dagen duren).
BE27 0636 2696 3373

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWwuTLQknSheXS9imo-Iexvz-5DDKPQkAUrtojNQLP4dGsJA/viewform?c=0&w=1

Chiro is
… je verkleden en dan deelnemen aan “De Grote Prinsessenverkiezing”

… zingen tot je hees bent
… kampen bouwen in ons eigenste bos
… ravotten in het gras en in de modder
… gezellig samen zitten bij een warme chocomelk
… lachen, schuddebuiken, gieren, schateren

… en nog zo veel meer wat JIJ bij ons kan ontdekken! Want wij zijn er voor alle meisjes tussen 6 en 18 jaar die elke zondag een fantastische namiddag willen beleven!

 

Interesse? Hier een woordje uitleg:
Wij werken met afdelingen, wat inhoudt dat jij samenzit met je leeftijdsgenoten in een groep en ook je eigen leidsters hebt. Wij hebben 6 afdelingen:
Ribbels: 1e en 2e leerjaar
Speelclub: 3e en 4e leerjaar
Kwiks: 5e en 6e leerjaar
Tippers: 1e en 2e middelbaar
Tiptiens: 3e en 4e middelbaar
Aspi’s: 5e en 6e middelbaar
Benieuwd wat jullie zoal uitspoken? Kijk dan snel eens onder ‘kalender’.

 

Wij entertainen jullie graag en doen dit van 14u tot 17u. Jullie zijn reeds welkom vanaf 13u45 zodat onze activiteiten stipt kunnen beginnen. De activiteiten gaan door in ons lokaal, Leysafortstraat 17. Starten en afsluiten doen we met een gezamenlijk momentje, de formatie. Om 16u wordt er een drankje voorzien aan de schappelijke prijs van €0.50.

 

Elk jaar gaan wij in de zomervakantie met z’n allen op kamp. Voordat je mee mag op dit fantastische kamp, moet je wel 10 keer gekomen zijn naar de chiro. Het is een onvergetelijke 10-daagse vol leuke activiteiten, een boeiend kampthema, een leuke trektocht, keiharde buitenspelen, knutselen, zangstonde en zo veel meer dat je gewoon zelf moet ontdekken! 

Indien je nog twijfelt of vragen hebt, neem gerust contact op met  Leentje Verslyppe (0472/65.22.01) of Tine Popelier (0471/46.40.56)